Har du behov av kartong?

En kartong kan användas till en mängd olika saker. En kartong kan du packa saker i, du kan använda dem för att skicka saker i, och de kan sedan även återanvändas av dem som får dem. Kartonger i wellpapp är tåliga och du kan packa ner i stort sett vad som helst i dem. Du kan behöva kartong om det är så att du ska flytta. Då kan du packa ner alla dina saker i olika kartonger. 

Du som har företag och behöver skicka varor kan använda dig av en kartong. Det finns kartonger i en mängd olik​a storlekar hos T-Emballage. De har ett sortiment av olika typer av kartong, så som flyttlådor, lagerlådor och cargolådor.

Satsa på kartonger

Om du väljer en kartong i wellpapp, så får du en låda som är tålig och stabil. Dessa kartonger är lätta att stapla på varandra. Välj själv vad din kartong ska ha för storlek. Olika storlekar passar bra för olika sorters ändamål. Om du köper kartong hos T-Emballage så kan du även passa på att köpa material att lägga i dina kartonger. De har en mängd olika sorters förpackningsmaterial. 

​Bland dessa hittar du det foam, bubblefolie, förpackningschips, cellplastprodukter och så vidare. Om du vill så kan du även satsa på plast, som lindas runt din kartong, eller dina kartonger. Att linda plats runt kartonger är särskilt bra om du har staplat flera på en pall. T-Emballage har även en mängd andra bra produkter på sin sida. De har till exempel olika sorters byggprodukter, för tak, golv, vägg, och mycket mer.